INHABITAT | 02.23.15

Seattle-based Weber Thompson expanded an existing 1916 brick building and transformed it into a mixed-use residential and commercial structure, wrapped around an open courtyard. The architects expanded on an existing 1916 brick building and renovated it by designing a frame which acts as a neutral foil to the historic masonry. The building’s form promotes natural daylighting and passive…  Full Article

On March 13th, Weber Thompson had the honor of participating in Seattle Art Museum’s Remix event, a late night, choose-your-own-adventure extravaganza of performances, activities, dancing and more. Our contribution to the event was a custom Dada-inspired…From Our Blog

For Austin Besse, the act of problem solving to create the perfect balance in design, use and the client's desires is one of the most rewarding aspects to every project. Joining Weber… View Profile